torsdag 10 mars 2011

{Alla Hjärtans Dag}

En anings försenat (eller ganska mycket försenat) kommer här kortet jag gav till min man på Alla Hjärtans Dag. Det var kul att få jobba lite med mina papper från Webster´s Pages - Hollywood Vogue, de är ju bara så vackra!
Framsidan ville jag hålla ren från stämplar, så jag skar ut en oval som jag dekorerade med en liten virkad spets runt om. De glittriga bokstäverna kommer från Cosmo Cricket (superläckra!), och de mindre är också Webster´s Pages. Pärlswirls från Prima, och halvpärlor från Reprint.
Nedre delen av kortet är urklippt ur mönsterpappret och sedan fäst med distanskuddar för att få lite dimension. Syns bättre lite längre ner. De stora halvpärlorna i mitten av blommorna kommer från Kort og Godt. De ljuvliga hjärtpinsen kommer från Maya Road.
På insidan kunde jag inte hålla mig borta från stämplarna. Jag har också vikt ett litet minikuvert som innehåller ett litet brev.
Stämpeln är en Tilda-stämpel från Magnolia, Tilda with many hearts från You are so special Collection 2011. Hon är målad med distresser (såklart); Klänningen är målad med Pine Needles och hjärtanen är Milled Lavender. Skorna är målade med Black Soot. Huden är en blandning av Tea Dye, Tattered Rose och Vintage Photo. Håret är Antique Linen, Vintage Photo och Walnut Stain. Skuggningen runtom är gjord med Weathered Wood.
Här ser man dimensionerna på kortet lite bättre.

Tack för titten! Tills vi hörs igen - Ha det!

4 kommentarer:

  1. Vilka underbart kort du har du har gjort!
    Superfint dekorerat och jättefin komposition av de olika papprena!!
    Tack snälla du för dina gulliga ord inne hos mig!
    önskar dig en skön helg!
    Kraaaaam Anneli

    SvaraRadera
  2. Du får ihop dina kort så himla fin, är rysligt imponerad. Färger och upplägg är supersnyggt!
    Kram!

    SvaraRadera
  3. Underbara färgkombinationer, särskilt på framsidan!

    SvaraRadera
  4. himmel vilka kort du gör och va fint du färglägger!!!

    SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails