söndag 27 mars 2011

{Piratkort}

 Hej på er!

Här snöar det just nu för fullt men jag vill inte ha mer snö nu! Nu är det ju vår! Enda fördelen är att då kan man ju passa på att pyssla lite och att uppdatera bloggen, och det är ju inte fel. :o)

För ett par veckor sedan fyllde min yngsta dotter 6 år! Tänk, till hösten börjar hon skolan! Hon är en riktig liten pojkflicka och älskar allt som har med pirater att göra, så valet av stämpel blev inte så svårt. Klart hon skulle ha en pirat-Tilda! :o)


Motivstämpeln är från Magnolia - Fairytale Collection 2010. Bakgrundsstämplarna är två olika stämplar från Inque Boutique och jag har maskat ihop alla stämplarna till ett motiv. Om du vill se hur jag gjorde kan du gå till min steg-för-steg-beskrivning. Jag har målat stämpeln med Distress Ink - Black Soot till hatten och stövlarna, Scattered Straw till spännet på stövlarna och örhängena, Antique Linen och Walnut Stain till byxorna, Antique Linen och Fired Brick till tröjan. Till huden har jag använt Tattered Rose, Tea Dye och Vintage Photo. Till håret har jag använt Antique Linen, Vintage Photo och Walnut Stain.

Pappren kommer från LilyBee Design - Hello Sunshine. Gångjärnen, sexan och dödskallen är grungeboard som jag först färgat in med svart Fluid Chalk och sedan glammat till med lite Glimmer Mist Pearl. Bokstäverna kommer från Jenni Bowlin.


Eftersom jag ville köra pirattema på kortet, så tänkte jag att jag ju måste ha en skattkarta. Den är gjord av en vanlig manilaetikett som jag har distressat lite genom att skrynkla till den och riva kanterna. Lite Distress Ink på kanterna förstärker effekten. Knapparna får symbolisera juveler!

Ha en fortsatt trevlig söndag!

2 kommentarer:

  1. Jättesnyggt kort! Kul när man hittar en stämpel som passar sådär perfekt till den som ska få kortet!

    SvaraRadera
  2. gu så bedårande!! lagom sötkaxig!

    SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails